ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίαμβος και… «πρόκριση» από το πρώτο ματς για Ατρόμητο με «ΟΡΓΙΑ» Κουλούρη!

Θρίαμβος και… «πρόκριση» από το πρώτο ματς για Ατρόμητο με «ΟΡΓΙΑ» Κουλούρη!

Ο Ατρόμητος κέρδισε 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, χάρη σε χατ τρικ του Ευθύμη Κουλούρη και «τσέκαρε»… πρόωρα το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Με το… ενάμισι πόδι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ατρόμητος, που επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 εκτός έδρας, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Ευθύμη Κουλούρη στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν όταν μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και ανατροπή του Μάντσον από τον Κονέ, που σήκωσε απρόσεκτα πολύ ψηλά το πόδι του στο 26’, ο Κουλούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχασε μια καλή ευκαιρία λίγο μετά το ημίωρο, με τον Θεοδωράκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντ’ Ούρσο, για να έρθει αντί του 1-1 το 0-2 στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό.

Όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα, ο Κουλούρης με δυνατό σουτ έδειξε να «κλειδώνει» το «διπλό» για τον Ατρόμητο…

Ενώ εννιά λεπτά αργότερα, ξανά ο Κουλούρης «σφράγισε» το χατ τρικ του, νικώντας τον Βάσιτς με καταπληκτική «λόμπα», έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Μάντσον και πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων και αφού έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, στο 83’, με κεφαλιά.

Πλέον, η ρεβάνς στο Περιστέρι αποκτά μάλλον… διαδικαστικό χαρακτήρα, δεδομένου πως για να περάσει ο Απόλλωνας Σμύρνης θα πρέπει να κερδίσει τον Ατρόμητο με σκορ 4-1 και… πάνω!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top