Ήταν ΕΥΚΟΛΗ η πρόβλεψη για Ατζακούν! Ποιος ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ…

Ήταν ΕΥΚΟΛΗ η πρόβλεψη για Ατζακούν! Ποιος ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ…

Από την πρώτη μέρα που βγήκε από Ελλαδικά Μέσα, ότι ο Ατζακούν πιθανόν να συναντηθεί ξανά με τον Γιάννη Αναστασίου, ήταν μάλλον εύκολη η πρόβλεψη ότι θα γίνει η… δουλειά! 

Πριν 20 μέρες είχαμε σταθεί σ’ αυτή τη συγκυρία, ότι ο Νιγηριανός είναι αγαπημένος παίχτης του προπονητή των πρασίνων της Λευκωσίας. Και οι τρεις μετεγγραφές που έκανε μέχρι σήμερα το τριφύλλι, αποτελούν προσωπικές επιλογές του Αναστασίου. 

Για να δούμε, αν θα λειτουργήσει έτσι και στην τέταρτη και τελευταία χειμερινή προσθήκη. Βάσει των πληροφοριών που βγαίνουν τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο «χτύπημα» της Ομόνοιας, θα αφορά επιθετικό παίχτη. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE