LIFESTYLE

Στο χειρουργείο η πρώην του Κύπριου επιχειρηματία - Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Στο χειρουργείο η πρώην του Κύπριου επιχειρηματία - Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπήκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης της μετά από 9 χρόνια. Νιώθει πολύ καλύτερα, αφού τελευταίως τα εμφυτεύματα της είχαν προκαλέσει κάποια θέματα στην υγεία της.  

Ο λόγος για την Τζένιφερ Στάνο, την πρώην σύζυγο του Κύπριου κροίσου Άλκη Δαυίδ. Η blogger μετά από 9 χρόνια με τα συγκεκριμένα εμφυτεύματα σιλικόνης και ύστερα από 15 χρόνια αυτοπεποίθησης με σιλικονάτο στήθος, πήρε την μεγάλη απόφαση να τα αφαιρέσει. 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από την κλινική, καθώς και τα εμφυτεύματά της. Στο σχόλιό της προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.  

Έγραψε η Τζένιφερ Στάνο: «Το έκανα!!! Τα 9χρονα μου εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης 500cc απομακρύνθηκαν και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν πόσο καλά μπορώ να αναπνεύσω! Πήγα στις 6:15 π.μ. Η χειρουργική επέμβαση πήρε σχεδόν 3 ώρες.

Ένα εμφύτευμα είχε καψιδιαία σύσπαση που δεν ήξερα ούτε καν ότι είχα και πολλοί ουλώδεις ιστοί που συνδέονταν με τα πλευρά μου.

Ο γιατρός μου έκανε ένα πλήρες μπλοκ, που σημαίνει ότι ολόκληρη η κάψουλα ήταν άθικτη και εκφυτεύθηκε. Πολύ σημαντικό όταν αφαιρείτε τα εμφυτεύματά σας.

Ξύπνησα χαμογελώντας και ρώτησα αν θα μπορούσα να βάλω τη μουσική LOL.

Ήμουν ακόμα τόσο ανεβασμένη από τη χειρουργική επέμβαση, αλλά έβαλα σε ένα λεύκωμα που ονομάζεται Revival, κλινική ύπνου του Βανκούβερ !!Ελέγξτε τα.

Εν πάση περιπτώσει, νιώθω ευγνώμων για την υποστήριξη και την αγάπη γύρω μου.»

 

Και συνέχισε: «Ήμουν πραγματικά προετοιμασμένη για αυτή τη χειρουργική επέμβαση.

Ήταν μια απόφαση που πήρα εντελώς μόνη και ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω. Η υγεία μου ήταν σε κίνδυνο...

Βοήθησε επίσης πολύ ότι η σύντροφός μου ήταν σούπερ υποστηρικτική στην απόφασή μου και απλά ήθελε να είμαι υγιής και χαρούμενη.

Δεν έκλαψα καθόλου την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης ή μετά από αυτήν. Πήρα βαθιές ανάσες και ήξερα ότι ήμουν στο δρόμο της ανάκαμψης.

Η εμπειρία και η επιλογή των ανθρώπων σε έκφυση είναι διαφορετική. Ορισμένα κορίτσια είναι πολύ άρρωστα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, όπως ανακάλυψα για το...και αποφασίσα να τα εξάγω, ενόσω τα συμπτώματά μου ήταν κάπως ήπια.»

Τέλος η μητέρα των δύο μικρών γιων του Άλκη Δαυίδ ξεκαθάρισε την σχέση της με τα εμφυτεύματα και πόσο ωραία ένιωθε με αυτά για 15 ολόκληρα χρόνια: «Ορισμένα κορίτσια είναι πολύ συναισθηματικά, αλλά για μένα, αυτή είναι μια ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου.

Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, για την τόλμη μου και το θάρρος μου να ξεφορτωθώ κάτι που μου έφερε χαρά και αυτοπεποίθηση για τόσα πολλά χρόνια.

15 χρόνια για να είμαστε ακριβείς. Το τονίζω αυτό γιατί δεν θέλω τα κορίτσια με εμφυτεύματα να αισθάνονται ένα είδος τρόπου με τα εμφυτεύματα τους ή την επιλογή να τα κρατήσουν.

ΑΓΑΠΩ τα βυζιά μου.

Ήταν όμορφα και μεγάλα και υπέροχα για όσο κράτησαν. Αλλά μόλις άρχισα να αισθάνομαι μια παρακμή στην υγεία μου, οι διακοπές τους στο σώμα μου τελείωσαν και ήρθε η ώρα τους να φύγουν.

Έχω αποστραγγίσει τώρα και ελπίζω να τα βγάλω έξω από το Σάββατο. Και πάλι, σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την υποστήριξη. Σημαίνουν τόσα πολλά για μένα.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top