Ενδιαφέρεται να τον φέρει Κύπρο! Δεν είναι η μοναδική ομάδα – Τι συμβαίνει με τον παίκτη

Ενδιαφέρεται να τον φέρει Κύπρο! Δεν είναι η μοναδική ομάδα – Τι συμβαίνει με τον παίκτη

Σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θα προχωρήσει η Ανόρθωση στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Μία περίπτωση που απασχολεί τους ιθύνοντες του προγραμματισμού της «Κυρίας» είναι αυτή του Ελβετού ποδοσφαιριστή της Ζαραγόσα, Όλιβερ Μπουφ (Oliver Buff).  Οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφόρηση που λάβαμε είναι σε συζητήσεις.

Ισπανικά δημοσιεύματα φέρουν τον παίκτη να είναι στους υποψήφιους για να λύσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα.

Μάλιστα δε, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας elperiodicodearagon.com φέρουν τον παίκτη να μελετάει προτάσεις από ομάδες της Ελβετίας, Κατάρ, Γαλλίας και ΗΠΑ.

Επίσης γίνεται λόγος πως ο παίκτης το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα.

Πατήστε εδώ για να δείτε ένα δημοσίευμα και εδώ ένα άλλο για τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τον Ελβετό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.