ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο η Μπαρτσελόνα! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο η Μπαρτσελόνα! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Εϊμπάρ στάθηκε πολύ καλά στο Καμπ Νόου, όμως η Μπαρτσελόνα με μερικές ενέργειες κλάσης των ποδοσφαιριστών της έφτασε στο 3-0 που την φέρνει ξανά στο +5 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η… «σφαλιάρα» στο κύπελλο από την Λεβάντε (έστω κι αν έπαιζε με εναλλακτική σύνθεση) φαίνεται ότι ξύπνησε τους Καταλανούς, που δεν είχαν διάθεση για αστεία απέναντι στην Εϊμπάρ, που στάθηκε με μεγάλη αξιοπρέπεια στο γήπεδο.

Το τελικό 3-0 αδικεί τους Βάσκους, που είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το τέλειο παιχνίδι.

Ένας εκπληκτικός συνδυασμός στο 19ο λεπτό, όπου οι «μπλαουγκράνα» έκρυψαν την μπάλα, έφερε το 1-0 από τον Λουίς Σουάρες, με την Μπαρτσελόνα να καθαρίζει το ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της La Liga που έφτασε τα 400 προσωπικά γκολ με το 2-0 (53’), ενώ τα πάντα τελείωσαν λίγο αργότερα, όταν και πάλι ο Λουίς Σουάρες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top