ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον… «ΣΤΑΥΡΩΣΕ»! Το «μεγάλο αμάρτημα» και που υστερεί ο Τιμόθεος

Τον… «ΣΤΑΥΡΩΣΕ»! Το «μεγάλο αμάρτημα» και που υστερεί ο Τιμόθεος

Ο αναλυτής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανής, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία εκπομπή του Super Sport FM «Άκου τη φάση», αναφερόμενος στη διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ΕΝΠ – Δόξα, ανέλυσε τις πιο κάτω αμφισβητούμενες φάσεις λέγοντας τα εξής: 

-Στο 3ο λεπτό μπήκε το γκολ της Δόξας. Υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες ότι χρησιμοποίησε το χέρι. Από τις επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται να χρησιμοποίησε το χέρι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας.

-Το μεγάλο… αμάρτημα ήρθε στο 68΄, η ανατροπή στην περιοχή της Δόξας, με τον Περέιρα να σπρώχνει εμφανέστατα τον Ζάρατε. Μπήκε λάθος στην φάση ο διαιτητής. Αφού είδε τον παίκτη να μπαίνει έπρεπε να γίνει 100άρης. Υπάρχουν οι δυσκολίες όμως πρέπει να διαβάζουν το παιχνίδι. Υστέρει ο Τιμόθεος σε αυτό τον τομέα. Από την στιγμή που είδε ότι πάει για μπαλιά ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης αρχίζεις να τρέχεις. Από κει και πέρα μιλούσε και η φάση από μόνη της, από εκεί που ήταν δεν νομίζω να μην το είδε. Ήταν πέναλτι και κόκκινη».

Ερωτηθείς για τη φάση στο 68ο λεπτό, εάν το εκλαμβάνει ο ίδιος ως τραγικό σφάλμα, είπε «Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Δεν ήταν δύσκολη φάση, ήταν δύο ποδοσφαιριστές μόνοι τους που έτρεχαν. Ένα έμπειρο μάτι μπορεί να αντιληφθεί την παράβαση απ’ όπου και να είναι».

Κατά το πόσο εάν μπορούσε από το κέντρο του γηπέδου να έβλεπε την παράβαση, παρατήρησε «Ναι μπορούσε. Επαναλαμβάνω ότι ήταν δύο ποδοσφαιριστές μόνοι τους. Δεν μπορούμε να βρούμε ελαφρυντικά όσο και αν θέλουμε να ψάξουμε».

-Στο 90+2΄ σωστά ακυρώθηκε τέρμα της Δόξας.

Διαβάστε επίσης: 

Δεν το ΞΕΡΟΥΝ στο Παραλίμνι, ότι ο ΤΙΜΟΘΕΟΣ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top