ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για Κέρκεζ η… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ξεκινά! Που έχει στραμμένη την προσοχή του

Για Κέρκεζ η… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ξεκινά! Που έχει στραμμένη την προσοχή του

Μετά που δήλωσε θυμωμένος από πράγματα που είδε στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος». από τους παίκτες του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ξεκίνησε ήδη να σκέφτεται το Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ η ώρσ 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Σίγουρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει θυμώσει πρωτίστως από την αψυχολόγητη ενέργεια του Νιλς Τεϊσέιρα που του έφερε την 3η κίτρινη κάρτα και να χάνει το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και μετά αυτή που αντίκρισε σε φάουλ που θα μπορούσε να αποφύγει ο Τζούνιορ, όπου δέχθηκε και αυτός κίτρινη κάρτα και θα χάσει το ντέρμπι κορυφής.

Έτσι, με το θυμό να του φεύγει σιγά – σιγά, ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκινά να σκέφτεται τι επιλογές έχει και τι θα πράξει στο ντέρμπι της Κυριακής.  Σύστημα με τέσσερις στην άμυνα, ή αφού του βγήκε σε ορισμένα παιχνίδια, αν και δεν ήταν ντέρμπι, να επαναφέρει τρεις στην άμυνα.

Επίσης, αναμένει και τα σπουδαία νέα τις επόμενες μέρες, να φθάσει το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Μπορίς Γκοντάλ, για να μπορέσει, εάν διαπιστώσει ότι ο παίκτης είναι σε ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας να τον ρίξει στη… «φωτιά»!

Σίγουρα, η επιλογή επιστροφής Αντρέ Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας είναι λογικό και πολύ πιθανό σενάριο να γίνει.  Είναι και ο Λαφράνς.

Για το δεξί αμυντικό άκρο ο τραυματισμός Κυριάκου, που τον άφησε εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι, φέρει τον κόουτς να ψάχνει και άλλη λύση για τη συγκεκριμένη θέση, πλευρά.

Θετικό η επιστροφή Ζντραβκόφσκι και Αντάμοβιτς, ενώ θα αναμένει και Μπενίτεζ να διαπιστωθεί εάν θα φωνάξει μετά από αρκετό καιρό παρών σε αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο, όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα έχουν ενδιαφέρον για την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top