ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Η κίνηση του Κύπριου παίκτη που σημειώθηκε από τον ρεφ – Δεν σκόραρε και… fair play (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Η κίνηση του Κύπριου παίκτη που σημειώθηκε από τον ρεφ – Δεν σκόραρε και… fair play (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπράβο Νικόλα!!!

Στον αγώνα ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα – Παρθένων Χαλκούτσας για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ, που διεξήχθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού Λεμεσού και έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων με σκορ 0-4, καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος από τον Διαιτητή του Αγώνα Κυριάκο Θεοφάνους το πιο κάτω συμβάν:

Γράφει ο Διαιτητής στις παρατηρήσεις του:

«Κρίνω σκόπιμο να αναφέρω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παρθενώνα Χαλκούτσας Μαραγκουδάκης Νικόλαος Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 229870, στο 57΄ του αγώνα πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ενώ βρισκόταν προ κενής εστίας, έβγαλε την μπάλα πλάγιο αντί να σκοράρει γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην προσπάθεια του να του αποσπάσει την μπάλα τραυματίστηκε στο χέρι….»

Το συμβάν επιβεβαίωσε και ο Αρχηγός της αντίπαλης ομάδας ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα Αντρέας Λαππάς, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας και ζήτησε να δημοσιεύσουμε το πιο πάνω γεγονός.

Μεταξύ άλλων ο Α. Λαππάς ειπε:

«Αγωνίζομαι τόσα χρόνια στο αγροτικό ποδόσφαιρο και δεν είδα ξανά τέτοια συμπεριφορά από ποδοσφαιριστή. Ήταν μόνος του με τα δίκτυα και προτίμησε να βγάλει την μπάλα πλάγιο αντί να σκοράρει. Μπράβο του. Δεν γνώριζα τον ποδοσφαιριστή προηγουμένως. Έμαθα ότι είναι από την Ελλάδα και φέτος αγωνίζεται στα Πρωταθλήματα ΠΑΑΟΚ. Μπράβο του. Του αξίζουν όλα τα βραβεία ήθους από την Ομοσπονδία».

Μπράβο στον αρχηγό της  ομάδας του ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα, Αντρέα Λαππά.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αμφισβητούνται και καταρρέουν ο αθλητισμός μας δείχνει ξανά το δρόμο.

Νικόλα Μαραγκουδάκη μπράβο!!!

Οι λέξεις φτωχές να περιγράψουν το μεγαλείο της πράξης σου.

   Νικόλαος Μαραγκουδάκης

Η Ομάδα του Σωματείου Παρθενών Χαλκούτσας σε πρόσφατη φωτογραφία (ο Νικόλαος Μαραγκουδάκης διακρίνεται 3ος από τα αριστερά στους καθήμενους).

Εκ του Διοικητικου Συμβουλιου

Πηγή: www.paaok.org

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top