ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΝΕΟ ξέσπασμα Αναστασίου ίσως γυρίσει «μπουμερανγκ»… Οι λόγοι και οι πιθανές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Το ΝΕΟ ξέσπασμα Αναστασίου ίσως γυρίσει «μπουμερανγκ»… Οι λόγοι και οι πιθανές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Με μερίδα κόσμου της Ομόνοιας τα έβαλε ο τεχνικός του τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξέσπασε δημόσια.

Την πρώτη φορά το έκανε στις 23 Δεκεμβρίου αμέσως μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους παίκτες του. Χαρακτηριστικά είχε γίνει μεγάλος ντόρος με την ατάκα του: «Αυτή τη στιγμή κανένας παίκτης στην Ομόνοια δεν δικαιούται να λέει πως αξίζει να είναι βασικός. Είναι σκληρό όμως αυτή είναι η αλήθεια». Τότε αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι με τον τρόπο που αντέδρασε δημόσια θα έχανε τους παίκτες όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ναι μεν η Ομόνοια δεν βγάζει μάτια όμως έχει βελτιώσει κάπως την εικόνα της και δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο ενώ κάποιοι παίκτες έχουν ανεβάσει την απόδοση τους σε ικανοποιητικά επίπεδα (όχι όλοι όμως…).

Δείτε επίσης: ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα από Αναστασίου-Κριτική ακόμη και στον εαυτό του! «Δεν υπάρχει παίκτης στην Ομόνοια…»

Πάμε όμως και στο πιο… φρέσκο ξέσπασμα του Ελλαδίτη τεχνικού. Είναι η αλήθεια πως αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια στο 69′ (που σήμαινε και αποκλεισμός) μερίδα φίλων της ομάδας των αποδοκίμασε έντονα ενώ τα άκουσαν και κάποιοι από τους παίκτες. Εκφράσεις όπως loser (χαμένοι) και διάφορα άλλα υποτιμητικά ακούγονταν στο γήπεδο καθώς με την χαμηλή προσέλευση (μόλις 2600 εισιτήρια) ήταν εύκολο κάποιος να φωνάξει και να περάσει το μήνυμα που ήθελε.

Αυτή τη φορά όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν τα έβαλε με τους παίκτες του αλλά το αντίθετο, τους προστάτεψε. Βγήκε μπροστά και άνοιξε μέτωπο με την μικρή μερίδα κόσμου που τα έβαλε μαζί τους. Είναι λογικό να νιώθει ενοχλημένος ο τεχνικός του τριφυλλιού και έχει αποδείξει ήδη πως δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται. Σε αυτή την περίπτωση όμως με την χρονιά να μοιάζει χαμένη και με τα τόσα που έχει περάσει ο κόσμος της Ομόνοιας ίσως αυτή η κίνηση να του βγει μπούμερανγκ.

Είναι σίγουρο πως η Ομόνοια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Νέα Σαλαμίνα είναι κρίσιμο όχι για το αν θα κυνηγήσει την Ευρώπη αλλά ακόμη και αν θα μπει εξάδα. Οπότε σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και ο κόσμος. Σίγουρα μερίδα κόσμου της Ομόνοιας θα ενοχλήθηκε από αυτές τις δηλώσεις όμως και από την άλλη ο Αναστασίου με την κίνηση του αυτή βρήκε μπροστά, προστάτεψε τους παίκτες του και ευελπιστεί αυτοί να του το ανταποδώσουν με καλύτερες εμφανίσεις και σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα. Ο χρόνος θα δείξει πως θα του βγει αυτή η κίνηση…

Τι είπε ακριβώς ο Ελλαδίτης τεχνικός:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών τους τελευταίους 2.5 μήνες, προσπαθούμε να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο που θέλουν οι οπαδοί να το δουν. Υπάρχουν άνθρωποι στην κερκίδα είναι σημαντικό να έρχονται να βοηθήσουν ή απλά να βγάλουν τα απωθημένα. Θέλουμε να έρχονται μονιασμένοι, όσοι δεν πιστεύουν στην ομάδα να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά τουλάχιστον να υποστηρίζουν την ομάδα. Αν θέλουν ας βρίζουν εμένα, αλλά όχι τους παίκτες. Γίνεται προσπάθεια, υπάρχουν προβλήματα που ο κόσμος δεν ξέρει. Δεν μπορούμε συνεχώς να δίνουμε ιατρικό report για όλους τους παίκτες, προσπαθούμε να τους έχουμε όλους έτοιμους, αυτός είναι ο στόχος και αυτό προσπαθούμε. Ζητάω περισσότερη επιβράβευση γιατί τους τελευταίους μήνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα».

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top