ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαβατήριο και στον ΣΑΚΕΤΙ; Πόσα χρόνια ΖΕΙ στην Κύπρο…

Διαβατήριο και στον ΣΑΚΕΤΙ; Πόσα χρόνια ΖΕΙ στην Κύπρο…

Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του Απόλλωνα, για επέκταση της συνεργασίας τους με τον Εστεμπάν Σακέτι μέχρι το 2021. 

Ο Αργεντινός χαφ (κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου) θα συμπληρώσει δεκαετία στο νησί. Είχε πρωτο-έλθει για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς το καλοκαίρι του 2011. 

Μετά τη Δόξα πήγε για δυόμισι χρόνια στην ΑΕΛ. Στον Απόλλωνα ανήκει από το καλοκαίρι του 2015, με τα κυανόλευκα χρώμα έχει ανεβάσει αρκετά το όνομα του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

Σε ανύποπτο χρόνο, είχαμε γράψει (μετά από σούπερ εμφάνιση του σε ευρωπαικό ματς), ότι αν ήταν πέντε χρόνια μικρότερος, θα ηχούσαν οι σειρήνες ενδιαφέροντος από ομάδες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων. 

Είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα σε ενδεχόμενη σκέψη, να κινηθούν οι διαδικασίες παραχώρησης κυπριακού διαβατηρίου στον Σακέτι. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μάθαμε να έγινε κίνηση από οποιονδήποτε.

Τόσοι και τόσοι παίρνουν υπηκοότητα (αρκετοί πληρώνοντας και αγοράζοντας σπίτια στο νησί), δεν αξίζει αυτής της «τιμής» ο Λατινοαμερικανός παίχτης; 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top