ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ύστερα που το ΜΠΑΪΡΑΜΙ για Ψευδιώτη… Μιλούν για «ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ»

Ύστερα που το ΜΠΑΪΡΑΜΙ για Ψευδιώτη… Μιλούν για «ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ»

Μετά την ανάρτηση του πρώην πρόεδρου της Σαλαμίνας, Πάρη Αντρέου, για την… «έλλειψη αντοχών» του Ψευδιώτη, ασχολήθηκαν κι άλλα ΜΜΕ με τον «παράνομο» διορισμό του σε δυο παιχνίδια εντός 48 ωρών. 

Την Τρίτη που χτυπήσαμε τις καμπάνες, όταν γνωστοποιήθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών του κυπέλλου, δεν ασχολήθηκε κανείς (αρμόδιος ή αναρμόδιος). Ήταν λες και ρίχναμε αυγά στον τοίχο, όπως για διάφορα άλλα «κουφά» και «ανάποδα» γεγονότα που συμβαίνουν στο φουτμπόλ της βραχονησίδας. 

Επειδή τα έκαμε θάλασσα ο Ψευδιώτης, στον αγώνα της Σαλαμίνας με την ΑΕΚ, εμφανίστηκαν και μερικοί «προφέσορες» της κακιάς ώρας, να μας πουν ότι απαγορεύεται να ορίζεται ένας διαιτητής δυο φορές, σε διάστημα 48 ωρών. 

Μετά το μπαϊράμι, γίνονται όλοι λαλίστατοι. 

Το τραγικό είναι ότι αυτοί που κάνουν κουμάντο στο χώρο της διαιτησίας, συνεχίζουν να μην παίρνουν θέση για δεύτερο νυχτοκάματο του Ψευδιώτη, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ούτε νομίζουμε ότι θα βγουν να τοποθετηθούν δημόσια. 

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοούμε οτιδήποτε για τον πρώην πρόεδρο της Σαλαμίνας, Πάρη Αντρέου. Όπως πληροφορούμαστε, από τη δική μας ανάρτηση την Τρίτη, έλαβε την αφορμή να καταγγείλει μέσω Facebook την «ματσαράγκα» των υπευθύνων της διαιτησίας. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top