ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά ο Κώστας Κληρίδης στον Νικολάτο: «Αυτό που είπατε είναι προσβλητικό»

Απαντά ο Κώστας Κληρίδης στον Νικολάτο: «Αυτό που είπατε είναι προσβλητικό»

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Πρόεδρος του Ανωτάτου σχετικά με τους λόγους που τερματίστηκε η φιλία τους, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών, μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη για ενδεχόμενη διαπλοκή στο Δικαστικό Σώμα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο Κώστας Κληρίδης, παίρνοντας τον λόγο απάντησε στον Πρόεδρο του Ανωτάτου, που λίγη ώρα προηγουμένως είχε αναφέρει πως ο  Γενικός Εισαγγελέας επέλεξε να τερματίσει τη φιλία μαζί του λόγω της απόφασης στην υπόθεση του πρώην διευθυντικού στελέχους Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο κ. Κληρίδης προσβεβλημένος ανέφερε απευθυνόμενος στον κ. Νικολάτο πως «αυτό που λέχθηκε ήταν προσβλητικό κατ’ εμένα. Υπήρξαν παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν που χάθηκαν. Ο λόγος που υπάρχει η απόσταση είναι οι αποφάσεις που εκδίδονται με αυτό τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ηλιάδης είχε καταδικαστεί για χειραγώγηση αγοράς από το πρωτόδικο δικαστήριο (φυλάκιση 2,5 ετών), ωστόσο μετά από έφεση που άσκησε, το Ανώτατο τον δικαίωσε αποφυλακίζοντάς τον. Τότε ο Κώστας Κληρίδης είχε εκφράσει δημοσίως τη διαφωνία του με το Ανώτατο, όμως την ίδια ώα τόνισε πως η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top