Το μήνυμα της Κατερίνας Χριστοφίδου στον σύζυγό της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα της Κατερίνας Χριστοφίδου στον σύζυγό της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μίλησε για τις χαρές τους, τις λύπες τους, τους αγώνες, τις νίκες, αλλά και τις ήττες τους.

Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη, 24/1, ο σύζυγός της πρώην παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ, Νίκος Κωτσονόπουλος.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου του ευχήθηκε και διαδικτυακά με ποστάροντας μια υπέροχη φωτογραφία τους από βραδινή τους έξοδο στα social media.

Το μήνυμά της: «Σημερα γιορτάζεις αγαπη μου. Χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια σου πάντα με υγεία. Μαζί σου και στα όμορφα και στα δύσκολα. Μοιραζόμαστε χαρές και λύπες, μοιραζόμαστε αγώνες, νίκες και ήττες, ΠΑΝΤΑ μαζί. Πάνω από όλα μοιραζόμαστε μια αληθινή και παντοτινή αγαπη.».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.