ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: Έξι μέρες μέσα το πρόσωπο – κλειδί για την υιοθεσία από ζεύγος ανδρών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ: Έξι μέρες μέσα το πρόσωπο – κλειδί για την υιοθεσία από ζεύγος ανδρών

Ακόμη έξι μέρες υπό κράτηση θα είναι το πρόσωπο-κλειδί στην πρωτοφανή υπόθεση εμπορίας ανήλικου, με πρωταγωνιστές έναν Ελληνοκύπριο κι έναν Τουρκοκύπριο που παντρεύτηκαν στη Νέα Ζηλανδία.

Οι δυο άνδρες που παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία, με τη συνεργασία κοπέλας από τις Φιλιππίνες (εργάζεται στην οικία του Ελληνοκύπριου, φροντίζοντας τον ηλικιωμένο πατέρα του) απέκτησαν παράνομα παιδί.

Η κοπέλα εντόπισε συμπατριώτισσά της έγκυο γυναίκα από τις Φιλιππίνες, έφερε σε επαφή το ζεύγος των ανδρών μαζί της, και κατόπιν συμφωνίας να της καταβάλλονται 250 ευρώ μηνιαίως, πώλησε στην ουσία το παιδί. Το παιδί γεννήθηκε στις Φιλιππίνες τον Ιούλιο του 2017 και εν συνεχεία η ύποπτη το έφερε στην Κύπρο και το παρέδωσε στο ζεύγος.

Τα τρία ενεχόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, η κοπέλα από τις Φιλιππίνες και το ζεύγος του Ελληνοκύπριου και του Τούρκου, φέρονται να υπέπεσαν σε σωρεία αδικημάτων, που έχουν να κάνουν με εμπορία ανήλικου προσώπου, πλαστογραφία, ψευδορκία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE