ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπροστά με Νέμετς και η ΚΙΝΗΣΗ Αναστασίου που δεν έπιασε τόπο!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπροστά με Νέμετς και η ΚΙΝΗΣΗ Αναστασίου που δεν έπιασε τόπο!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια (26/1) τελείωσε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0. Το γκολ ο Νέμετς στο 4ο λεπτό με πέναλτι.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια μιας και η Πάφος μπήκε δυνατά, στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε παράβαση που έκανε ο Βύντρα πάνω στον Ράσιτς και ο Νέμετς εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Αυτό έδωσε επιπλέον δυναμική στο συγκρότημα του Κόπιτς που μέχρι το 15′ έλεγχε το παιχνίδι και κρατούσε την μπάλα.

Από το τέταρτο και μετά οι πράσινοι ισορρόπησαν και είχαν την κατοχή, η οποία όμως αποδείχθηκε ανούσια. Με κινητήριο μοχλό τον Κολοβό η ομάδα του Αναστασίου θέλησε να βρει απάντηση όμως όλα τα σουτ που επιχείρησαν δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Πότε ο Μολ και πότε η αστοχία τους, δεν έφερνε την ισοφάριση.

Με αυτά και με αυτά, ο Αναστασίου μετά και την κίτρινη που αντίκρισε ο Κατελάρης τον απέσυρε και στο 28′ έδωσε την θέση του στον Λοέ. Αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, η Πάφος θέλησε στις αντεπιθέσεις να καταστεί επικίνδυνη και σε μια – δύο περιπτώσεις τα κατάφερε, χωρίς ωστόσο αντίκρισμα.

Δείτε αυτό: Η αιτία της αλλαγής Κατελάρη στο 28′ και το ΣΚΗΝΙΚΟ με Αναστασίου στη συνέχεια!

Με το σφύριγμα για το τέλος των πρώτων 45′ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Πάφο να κερδίζει με 1-0 μετά και το γκολ του Νέμετς στο 4ο λεπτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top