ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΚΟΝΤΡΕΣ Πίτι-Τομάς και η νέα σελίδα στην καριέρα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΚΟΝΤΡΕΣ Πίτι-Τομάς και η νέα σελίδα στην καριέρα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι και Γιοάν Τομάς. Δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έχουν τη δική τους προϊστορία.

Μόνο άγνωστοι δεν είναι μεταξύ τους οι δύο Ισπανοί του ΠΑΣ Λαμία, Πίτι και Τομάς. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μακρά ιστορία στο ισπανικό πρωτάθλημα και όχι μόνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές.

Ο Τομάς έχει αντιμετωπίσει τον Πίτι φορώντας τη φανέλα της Θέλτα σε τρεις αγώνες, ενώ παίζοντας για τη Βιγιαρεάλ Β΄έχει παίξει κόντρα στον 38χρονο ποδοσφαιριστή άλλη μία φορά.

Ο Πίτι από την άλλη σε όλα τα παιχνίδι που βρήκε απέναντί του τον Τομάς, φορούσε τη φανέλα της αγαπημένης του Ράγιο Βαγιεκάνο.

Επίσης, αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στην Κύπρο, έχοντας μάλιστα και εκεί μία κόντρα με τον Τομάς να παίζει για την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Πίτι για την ΑΕ Λεμεσού.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα πεπραγμένα της κόντρας των δύο Ισπανών του ΠΑΣ Λαμία:

Η πρώτη αναμέτρηση που ήρθαν αντιμέτωποι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν για τη La Liga2 το 2009 και ο αγώνας ήταν ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ Β΄και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Πίτι είχε παίξει βασικός σε όλο το παιχνίδι εκείνο, ενώ ο Τομάς είχε περάσει ως αλλαγή στο 46΄. Η Ράγιο κέρδισε με 0-2 το ματς της 7ης αγωνιστικής.

 

Η δεύτερη αναμέτρηση βρήκε νικητή τον Τομάς αυτή την φορά. Η Ράγιο του Πίτι υποδέχθηκε για την 18η αγωνιστική της La Liga2, τη Θέλτα του εξτρέμ τότε Τομάς, νικώντας την με 1-3 σκορ.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής της Βαγιεκάνο είχε αγωνιστεί βασικός, βγαίνοντας στο 66΄ενώ στο 46΄του παιχνιδιού είχε περάσει εντός ο Τομάς.

 

Τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ήταν το 2012, αυτή την φορά για τη La Liga και την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ράγιο έχοντας σκόρερ τον Πίτι στο 83΄ πήρε μία μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 επί του Γιοάν Τομάς.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί βασικοί και αναντικατάστατοι για τις ομάδες τους.

 

Και περνάμε στην τέταρτη και τελευταία αναμέτρηση που κοντραρίστηκαν οι δύο Ισπανοί, η οποία έγινε σε ουδέτερο έδαφος.

Ο ένας έπαιζε για την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Γιοάν Τομάς, ενώ ο άλλος μόλις είχε πάει στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-1 σε μία αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Κυπριακής Λίγκας το 2017.

Ο Τομάς είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Λαμπάν στο 62΄ ενώ ο αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα έκανε και το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53΄της αναμέτρησης.

 

Πηγή: lamiasports.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top