ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Φαβορί ο ΤΣΕΧΟΣ φορ Μάρες για να… ΠΙΑΣΕΙ λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Φαβορί ο ΤΣΕΧΟΣ φορ Μάρες για να… ΠΙΑΣΕΙ λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου (26/01/1987) Τσέχου επιθετικού, Γιακούμπ Μάρες, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports η διοίκηση της ΑΕΛ!

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και αν όλα πάνε καλά και δώσουν τα χέρια, ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Αν μάλιστα έρθει έγκαιρα η μπλε κάρτα του, θα υπολογίζεται και για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μάρες αγωνίζεται στην Πολωνική ομάδα, Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, μετρώντας 14 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα και μία συμμετοχή με επίσης δύο γκολ, στο κύπελλο.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Δείτε και βίντεο:

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE