ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρχισε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ που ΠΑΤΑ ο Παπασταύρου…

Άρχισε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ που ΠΑΤΑ ο Παπασταύρου…

Διώχνει κόσμο από υπεύθυνα πόστα, ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Πρώτα άνοιξε την πόρτα στον Άνχελ Γκόμεθ, πριν δυο εβδομάδες στον Πλουτή Αβραάμ, χθες έπραξε το ίδιο με τον εκτελεστικό διευθυντή Μάριο Καμπανελλά. 

Από τη στιγμή που το project δεν πάει καλά και η χρονιά είναι ήδη αποτυχημένη, ήταν φυσιολογικό να «πέσουν κεφάλια». Έτσι λειτουργούν άλλωστε τα πράγματα στις επιχειρήσεις.

Όχι μόνο στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού που δραστηριοποιείται ο Παπασταύρου, αλλά σε όλο τον κόσμο. 

Να σας πω όμως κάτι. «Χάλασε» ήδη αρκετά λεφτά ο Θείος Σταύρος από την Αμερική, αλλά δείχνει πλέον να καταλαβαίνει που πατά και που στέκεται… 

Με την έννοια ότι… προσέλαβε κάποιους ανθρώπους σε υπεύθυνα πόστα της εταιρίας, τους οποίους δεν ξέρω πόσο καλά τους «τσέκαρε» το περασμένο Καλοκαίρι.

Πλέον μπαίνει στη διαδικασία, διόρθωσης των δικών του λαθών. Θα το δείξει ο χρόνος, αν την επόμενη χρονιά τα «παθήματα», θα του γίνουν μαθήματα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top