ΚΟΣΜΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους

ΓΑΛΛΙΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ  και τραυμάτισε πέντε ανθρώπους

Eνας άνδρας άνοιξε πυρ στη μέση ενός δρόμου στην Μπαστιά της Κορσικής το απόγευμα της Τετάρτης 30/1 με αποτέλεσμα να τραυματίσει πέντε ανθρώπους, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές. Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.


Μια εκπρόσωπος της νομαρχίας είπε ότι επρόκειτο για "έναν μεμονωμένο ένοπλο". Η εισαγγελέας Καρολίν Ταρό, που βρισκόταν στο σημείο, είπε ότι ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας αστυνομικός, που έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο για να προσπαθήσουν να συλλάβουν τον 70χρονο δράστη όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο FRANCE 3, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top