ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερώτηση σε Τζαίλσον για τα ΕΘΝΗ στην Κύπρο – ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ και η ΑΤΑΚΑ του (ΦΩΤΟ)

Ερώτηση σε Τζαίλσον για τα ΕΘΝΗ στην Κύπρο – ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ και η ΑΤΑΚΑ του (ΦΩΤΟ)

Ο Τζαίλσον είναι γνωστό πως είναι αρκετά δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην άσος της Ομόνοιας και νυν της Νέας Σαλαμίνας, ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι γνώσεων στο τηλέφωνό του ερωτήθηκε για το ποια δύο έθνη επικρατούν στην Κύπρο. Αυτός ξαφνιάστηκε από την ερώτηση και έγραψε «Όταν σου πέφτει ερώτηση για το μέρος όπου ζεις», ενώ στη συνέχεια η ατάκα του που ξεχώρισε ήταν ότι «αν δεν το βρω δεν θα παίξω ξανά το παιχνίδι αυτό».

Στις πιθανές απαντήσεις ο παίκτης των ερυθρολεύκων είχε τέσσερις επιλογές (Ιταλικό και Ελληνικό – Γαλλικό και Ιταλικό – Ελληνικό και Τούρκικο – Κρητικό και Τούρκικο).

Να σημειώσουμε πως δεν γνωρίζουμε τι απάντησε τελικά ο Τζαίλσον μιας και στην δημοσίευσή του δεν φαίνεται τι επέλεξε ως σωστό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top