ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΤΥΠΗΣΕ ο Ντούρις κόντρα στη ροή του ματς!

ΚΤΥΠΗΣΕ ο Ντούρις κόντρα στη ροή του ματς!

Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνας (2/2) τελείωσε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0. Το γκολ ο Ντούρις στο 39′.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Ο Απόλλωνας με το πέρασμα του χρόνου πήρε τα ηνία του ντέρμπι και είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε αμυντικό ρόλο και έκλειναν τους διαδρόμους προς την εστία του Ουζόχο. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 16′ όμως η κεφαλιά του Περέιρα έφυγε αρκετά έξω, ενώ στο 22′ είχαμε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά από πλασέ του Ζελάγια. Στην επαναφορά ο Περέιρα έπιασε την κεφαλιά και ο Σίντελφελντ προ γραμμής απομάκρυνε σε κόρνερ. Έτσι παρέμεινε το 0-0 και οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έψαχναν πρώτοι το γκολ.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω το συγκρότημα του Στρέπελ είχε επικεντρωθεί στα μετόπισθεν και οι Ντούρις – Στεφανέλι είχαν αποκοπεί από τους υπόλοιπους και δεν μπορούσαν να πάρουν μπάλα.

Στο 29′ είχαμε νέα καλή φάση για τον Απόλλωνα όμως ο Περέιρα απέναντι από τον Ουζόχο δεν τα κατάφερε μιας και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Κυρίας στο ντεμπούτο του είπε «όχι».

Η εικόνα όσο περνούσαν τα λεπτά δεν άλλαζε όμως η Ανόρθωση κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ. Έστειλε το πρώτο μήνυμα με το άστοχο σουτ του Εγγλέζου στο 37′ όμως δύο λεπτά αργότερα (39′) ο Ντούρις έγινε δέκτης εκπληκτικής κάθετης μπαλιάς από τον Στεφανέλι, πέρασε τον Βάλε και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να βάλει σε θέση οδηγού την Κυρία.

Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει με αποκορύφωμα την φάση του 45+1′ με τον Περέιρα να κάνει το πλασέ εντός περιοχής και τον Βίκτορ να απομακρύνει την υστάτη σε κόρνερ.

Τελικά το σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου για το τέλος των πρώτων 45′ βρήκε τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0 τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top