Φθηνά τη γλίτωσε ο Μιλουτίνοφ – Τα νεότερα και για Παπανικολάου, Πρίντεζη

Φθηνά τη γλίτωσε ο Μιλουτίνοφ – Τα νεότερα και για Παπανικολάου, Πρίντεζη

Φθηνά τη γλίτωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/2, 21:05).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ήφαιστο Λήμνου την Κυριακή και προκάλεσε ανησυχίες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Εντούτοις, ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» τη γλίτωσε… φθηνά, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση στην αριστερή κνήμη.

Ο 24χρονος Σέρβος ακολούθησε συντηρητική αγωγή σήμερα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει αμφίβολος για την προαναφερθείσα υποχρέωση αφού και σήμερα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ωστόσο αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE