ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζιωνής είναι το ΚΕΡΔΟΣ! Τ’ άλλα είναι για ΛΑΙΚΗ κατανάλωση…

Ο Τζιωνής είναι το ΚΕΡΔΟΣ! Τ’ άλλα είναι για ΛΑΙΚΗ κατανάλωση…

Έμεινε ζωντανή η Ομόνοια, στην υπόθεση πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα με τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Αυτή την κουβέντα ακούμε και διαβάζουμε από χτες βράδυ που πέρασε το εμπόδιο του Ερμή. 

Περιττό να πούμε, ότι πρόκειται για… κατάντημα για την Ομόνοια, μήνα Φεβρουάριο, να παλεύει απλώς για να αποφύγει τη συμμετοχή της στο Β’ γκρουπ στη δεύτερη φάση της σεζόν. 

Στην ομάδα της Λευκωσίας, ουσιαστικά σκέφτονται (πάλι) πως θα… ξεφύγουν από την παρατεταμένη μιζέρια των τελευταίων χρόνων. 

Το μοναδικό κέρδος της φετινής χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι ο πιτσιρικάς ο Μαρίνος Τζιωνής. Ένα παιδί 17 χρόνων, στο τόπο που ζούμε, σπάνια παίρνει ευκαιρίες συμμετοχές σε μεγάλη ομάδα. 

Στον ψεσινό αγώνα βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αξιοποίησε την σέντρα του Πρτσε, «κάρφωσε» με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο.  

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει να το πιστεύει το παιδί. Να μην τον λέμε και παιχταρά, επειδή… μπήκε σε τόσο μικρή ηλικία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει και αρκετά πράγματα να μάθει, για να λεχθεί με σιγουριά ότι θα κάμει καριέρα στο τριφύλλι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top