Συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στην οικία Σπέχαρ

Συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στην οικία Σπέχαρ

Στις 26 Φεβρουαρίου το πρωί η συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα.

Στις 26 Φεβρουαρίου και στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των δύο ηγετών, Νίκου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με ανακοίνωση της «προεδρίας».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συνάντηση θα γίνει στην οικία της Ειδικής Αντιπρόσωπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.