Επεισόδια μεταξύ Κίτρινων Γιλέκων και Αστυνομίας στο Παρίσι

Επεισόδια μεταξύ Κίτρινων Γιλέκων και Αστυνομίας στο Παρίσι

Τα πρώτα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ των διαδηλωτών των λεγόμενων "κίτρινων γιλέκων" και αστυνομικών δυνάμεων στο Παρίσι, καθώς οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις συνεχίζονται για 13ο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.


Αρκετές ώρες μετά την έναρξη των σημερινών διαδηλώσεων στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα) οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών έγιναν κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης (Παλάτι των Βουρβόνων), σύμφωνα με το France Info.

Μετά την χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις στην διάρκεια των ταραχών, οι διαδηλωτές συνέχισαν την πορεία τους προς την Γερουσία (Παλάτι του Λουξεμβούργου).   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE