Στο σφυρί οικόπεδο €2 εκατ. στην Κέννεντυ από την Τρ. Κύπρου – Σε πλειστηριασμό κατοικίες και καταστήματα

Στο σφυρί οικόπεδο €2 εκατ. στην Κέννεντυ από την Τρ. Κύπρου – Σε πλειστηριασμό κατοικίες και καταστήματα

Η Τράπεζα Κύπρου προχωρά σε πλειστηριασμούς οικοπέδων, διαμερισμάτων, κατοικιών, καταστημάτων και εστιατορίων που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15/2 στη Λευκωσία.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και στις Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών, πρόκειται για 13 ακίνητα που θα διατίθενται προς πώληση από το πρωί της Παρασκευής 15/2, με τις έγγραφες προσφορές να μπορούν να παραδίδονται προσωπικά στον δημοπράτη μέχρι και την ώρα πώλησης τους.

Πρόκειται για ακίνητα αξίας μερικών χιλιάδων, ενώ ένα από αυτά ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ακριβότερο ακίνητο που θα διατίθεται προς πώληση είναι οικόπεδο που βρίσκεται στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία, στη Λεωφόρο Κέννεντυ, με έκταση 1.327 τμ και επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα 2.200.000 ευρώ.

Επίσης οικόπεδο στο Τσέρι στη τοποθεσία «Κατσόχοιρος» και με έκταση 16.024, θα πωλείται προς 1.088.800 ευρώ.

Ακολουθεί άλλο οικόπεδο στη Λευκωσία που βρίσκεται στη περιοχή Παναγιά, με έκταση 979τμ και επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τα 587.600 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE