Πιστώνει την αντιπολίτευση ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ – «Ο Αναστασιάδης κτύπησε το χέρι στο τραπέζι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιστώνει την αντιπολίτευση ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ – «Ο Αναστασιάδης κτύπησε το χέρι στο τραπέζι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα άτομα που μάχονται για την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας, πιστώνει με ανάρτησή του στο twitter, o τέως υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, ο κύριος Παμπορίδης απαντούσε σε ανάρτηση του πρώην υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρου Μαλά, ο οποίος καταδίκαζε τη στάση του ΠΙΣ απέναντι στον νύν υπουργό Υγείας, με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, αναμένοντας από τον υπαίτιο να παραιτηθεί.

Όπως έγραψε ο κύριος Παμπορίδης, «το ΓεΣΥ γίνεται πράξη λόγω της καθολικής απαίτησης της Κοινωνίας και της Ομοσπονδίας ασθενών, της στοχοπροσήλωσης κυρίως των Γιώργου Λιλλήκα, Γιώργου Περδίκη, Δημήτρη Συλλούρη, Άντρου Κυπριανού αλλά και επειδή στην κρίσιμη στιγμή ο Νίκος Αναστασιάδης κτύπησε πράγματι το χέρι στο τραπέζι και το επέβαλε».

Τότε ο Σταύρος Μαλάς τόνισε πως είναι σημαντικό που πιστώνεται η αντιπολίτευση με καθοριστικό ρόλο την προώθηση του ΓεΣΥ.

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Παμπορίδης, ανέφερε πως «τεράστια είναι η συνεισφορά Κωστάκη Κωνσταντίνου, Νίκου Νουρή, Στέλλας Κυριακίδου, Τόνιας Μουσκή (αναπληρώτριας εκπρόσωπου Τύπου ΔΗΣΗ), Γιώργου Λουκαΐδη, Αδάμου Αδάμου, Θωμά Αντωνίου, Έφης Ξάνθου, Γιάννη Τσαγγαρίδη, Μαρίνου Μουσσιούτα, Κόκου Προκοπίου, Μελή Κομοδίκη, Θεόδουλου Χαραλαμπίδη, καθώς και ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ και ΚΕΒΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE