ΚΥΠΡΟΣ: Ακόμη ένας θάνατος από Γρίπη Α- Δύο νέα σοβαρά περιστατικά

ΚΥΠΡΟΣ: Ακόμη ένας θάνατος από Γρίπη Α- Δύο νέα σοβαρά περιστατικά

Το θάνατο ενός ηλικιωμένου άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά και δύο νέα σοβαρά κρούσματα Γρίπης Α’, επιβεβαίωσε την Τετάρτη (13/2)η η Βοηθός Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής και Υπεύθυνη Μονάδας Επιτήρησης Λοιμώξεων του Υπουργείου Υγείας, Μαρία Κολιού.

Όσον αφορά στον θάνατο από Γρίπη Α, πρόκειται για ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ανέφερε η κ. Κολιού το πρωί της Τετάρτης (13/2), στην εκπομπή “Μεσημέρι και κάτι” του Sigma, συμπληρώνοντας ότι ο άντρας είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Υπεύθυνη Μονάδας Επιτήρησης Λοιμώξεων του Υπουργείου Υγείας, ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει κάποια απόφαση για διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του ηλικιωμένου.

Επίσης, η κ. Κολιού ανέφερε ότι είχαμε τα δύο πρώτα σοβαρά περιστατικά Γρίπης Α, για αυτή την εβδομάδα, ενώ εξήγησε ότι σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε προ δύο εβδομάδων, η κατάσταση παρουσιάζει ύφεση.

Πάντως, η η Βοηθός Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής και Υπεύθυνη Μονάδας Επιτήρησης Λοιμώξεων του Υπουργείου Υγείας, καθησύχασε το κοινό ως προς την επάρκεια αντιικών φαρμάκων, στα δημόσια νοσηλευτήρια, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η παραλαβή νέας παρτίδας εμβολίων.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE