Η ανακοίνωση – ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση – ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως «το Κράτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός» και συμπλήρωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν τους νόμους μπροστά τους.

Μετά την «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και την απαγόρευση εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» απάντησαν από την μεριά τους.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» θέλησε να τονίσει πως: «το Κράτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός», αναφερόμενο στο γνωστό πανό, που υπάρχει στην έδρα των Πειραιωτών.

Όσο για την εφαρμογή των νόμων, θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε ξεκαθαρίσει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, για την απόφασή του να αποχωρήσει από το παρκέ του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Να ενημερώσουμε τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός πως το Κράτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός. Κράτος υπάρχει, νόμοι υπάρχουν και είμαστε βέβαιοι πως θα τους βρουν μπροστά τους».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE