ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρά πρόεδρου ΚΟΑ προς ΚΟΠ και αθλητικό δικαστή για Ουζόχο – «Είναι γελοίες αυτές οι καταστάσεις»

Πυρά πρόεδρου ΚΟΑ προς ΚΟΠ και αθλητικό δικαστή για Ουζόχο – «Είναι γελοίες αυτές οι καταστάσεις»

Ο πρόεδρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, έριξε τα πυρά του κατά της ΚΟΠ και του αθλητικού δικαστή, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη για την υπόθεση του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φρανσις Ουζόχο.

Μιλώντας του πρωί της Παρασκευής (15/2) στο «Πρωινό δρομολόγιο», ο κ. Μιχαηλίδης, τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια και ανάφερε ότι ως ΚΟΑ απέστειλε στον αθλητικό δικαστή πριν την εκδίκαση της υπόθεσης της Πέμπτη (14/2), τις δύο από τις τρεις επιστολές των δύο γιατρών του οργανισμού, ενώ η άλλη, δεν στάλθηκε γιατί δεν έβρισκαν μέχρι το απόγευμα τον γιατρό που την υπόγραψε, ο οποίος έπρεπε να δώσει συγκατάθεση.

Ο κ. Μιχαηλίδης, ξεκάθαρα και με έντονο ύφος, ισχυρίστηκε ότι η ΚΟΠ και ο αθλητικός δικαστής, προσπάθησαν να μεταθέσουν την ευθύνη της οποιασδήποτε ευθηνής στον ΚΟΠ, ενώ σημείωσε: «Ό,τι μας ζητήθηκε το δώσαμε, θα μπορούσε κάποιος να μας πει θέλω και αυτό το πράγμα».

Για το ότι κατηγορήθηκε ο ΚΟΑ ότι δεν έδωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον αθλητικό δικαστή για την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως αν κάτι δεν ήταν σαφές, θα μπορούσε να γίνει μια απλή ερώτηση προς τον ΚΟΑ και να δοθεί μια απλή απάντηση.

Όταν του ζητήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής να ξεκαθαρίσει πότε τελικά ακυρώθηκε το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος του ΚΟΑ απάντησε: «Δεν μπορώ να δώσω δημόσια απάντηση ενώ παίζεται ακόμα αυτό το σήριαλ».

«Μας κατηγόρησαν ότι έχουμε παρεμβάσεις από πολιτικούς και κόμματα», είπε ο κ. Μιχαηλίδης και σε έντονο ύφος υπογράμμισε: «Είναι γελοίες αυτές οι καταστάσεις».

Ο κ. Μιχαηλίδης, εξέφρασε ξεκάθαρα το παράπονό του: «Στοχοποιήθηκε ο ΚΟΑ, πως πάει να καλύψει το θέμα».

«Δύο στόχους έχουμε (ΚΟΑ), να λάμψει η αλήθεια και το δίκαιο και να μην πληγεί ο οργανισμός», πρόσθεσε.  

«Καλώ τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει διευκρινήσεις μέχρι και σήμερα», είπε ο κ. Μιχαηλίδης, ενώ ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να συγκαλέσει συμβούλιο στον οργανισμό για αποφάσεις.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κάνει τον οργανισμό μπαλάκι του πινγκ – πονγκ» είπε και δήλωσε εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση. Σχολίασε ξανά την στάση που κρατά στην υπόθεση η ΚΟΠ και ο αθλητικός δικαστής, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον ΚΟΑ.

«Για την Πάφο, σε ενάμιση λεπτό πήρε απόφαση ο αθλητικός δικαστής, τώρα υπάρχει καθυστέρηση» σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top