ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεριζώθηκαν πάσσαλοι - Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεριζώθηκαν πάσσαλοι - Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΗΚ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Κύπρο την Τρίτη (15/1).  

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι σφοδροί άνεμοι ξερίζωσαν πασσάλους, απέκοψαν δέντρα, ενώ διάφορα αντικείμενα που παρασύρθηκαν προσγειώθηκαν στους πασσάλους. Αποτέλεσμα αυτού να υπάρχουν βλάβες χαμηλής τάσης στην παροχή ρεύματος, σε πολλές περιοχές της Κύπρου. 

Σε επικοινωνία μας με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου μας εξήγησε πως σήμερα Τρίτη (15/1), είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ΑΗΚ, ενώ όλα τα συνεργεία είναι επί ποδος και προσπαθούν για την όσο το δυνατό πιο σύντομη αποκατάσταση των βλαβών.   

Η κ. Παπαδοπούλου κάνει έκκληση στο κοινό να κατανοήσουν το δύσκολο έργο που αντιμετωπίζουν, αφού όπως μας ανέφερε, έχει υπερφορτωθεί το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΗΚ.  

Να σημειώσουμε ότι η ΑΗΚ ενημερώνεται για όλες τις βλάβες που προκύπτουν μέσω των συστημάτων και προσπαθεί για την άμεση αποκατάσταση τους, ενώ το χρονικό περιθώριο εξαρτάται από την σοβαρότητα του κάθε περιστατικού και των ζημιών που έχουν προκληθεί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top