ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τα επτά παιχνίδια έγιναν τα πέντε – Ο απολογισμός των αγώνων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Από τα επτά παιχνίδια έγιναν τα πέντε – Ο απολογισμός των αγώνων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ομόνοια μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει: 

«Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Δύο αγώνες αναβλήθηκαν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 έδωσε δύο αγώνες αυτή την εβδομάδα. Αρχικά, την Τετάρτη γνώρισε την δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα αφού έχασε με 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα σε εξ αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική. Το «τριφύλλι» στάθηκε άτυχο, με τον Ποντικό να αστοχεί σε πέναλτι στο 16’. Ακολούθως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν δέκα λεπτά πριν το τέλος να σκοράρουν και εν τέλει να πάρουν τη νίκη. Το Σάββατο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα και εξήλθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να φέρνει το ματς στα ίσα ένα τέταρτο πριν το τέλος με τον Λοΐζο Λοΐζου. Παρά το ατυχές αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην κορυφή με 44 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» έχουν απολογισμό 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Οι αγώνες των ομάδων U16 και U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας, αναβλήθηκαν λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση.

Επιστροφή στις νίκες με εμφαντικό τρόπο πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς για την 5η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας με 5-0 τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου και με σκόρερ τους Κυριακίδη, Καϊάφα, Ναθαναήλ (δύο) και Παυλόπουλλο έφτασε στην τρίτη της νίκη στη δεύτερη φάση. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε το «τριφύλλι» στους 11 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΛ.

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0 για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Τα γκολ για το «τριφύλλι» που ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σημείωσαν οι Νεοφύτου και Τσιαπίνης. Για τον πρώτο ήταν το πέμπτο του τέρμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και για τον δεύτερο το πρώτο. Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και μηδέν κατά.

Δεν άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα εκτός έδρας από την Galacticos F.C. με 4-1. Το μοναδικό γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε ο Νεοκλέους.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0-1

U19: OMONOIA – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1

U17: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Αναβολή)

U16: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Αναβολή)

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5-0

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2-0

U13: GALACTICOS – OMONOIA 4-1»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top