ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα «ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ» για τον Τραμετζάνι…

Τώρα «ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ» για τον Τραμετζάνι…

Oι αποτυχίες χαλούν το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Τούτο φαίνεται να συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ, μέσα από κάποια συμβάντα τα τελευταία 24ωρα. Η αντιπαράθεση του Μερκή με τον Βάτερμαν με τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποτελεί ένα γεγονός που βγήκε στον αέρα… 

Ακολούθησαν τα νεύρα του Πάολο Τραμετσάνι, στη συνέντευξη τύπου, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε μετά την αρχική του τοποθέτηση, μη δεχόμενος πιθανές ερωτήσεις από δημοσιογράφους. 

Χτες βγήκε άλλη… ιστορία που αφορά πειθαρχικό παράπτωμα του Εμίλιο Ενσούε. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε κάτι πολύ σοβαρό έκανε ο Ισπανός δεξιός μπακ, από τη στιγμή που βγαίνουν πληροφορίες, ότι ενδεχομένως να τεθεί και θέμα αποδέσμευσης του. 

Ο Πάολο Τραμετσάνι πριν μερικές εβδομάδες, φαινόταν να είναι καβάλα στ’ άλογο. Μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες στο ΓΣΠ, αλλά και τα γεγονότα που αναφέραμε πιο πάνω, αντιλαμβανόμαστε πόσο έχουν «σφίξει τα γάλατα» για τον Ιταλό προπονητή. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top