ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγινε κι ΑΛΛΟΥ επίδειξη πολεμικών τεχνών! Τι ΕΜΑΘΕ ο Αιχμηρός…

Έγινε κι ΑΛΛΟΥ επίδειξη πολεμικών τεχνών! Τι ΕΜΑΘΕ ο Αιχμηρός…

Kαλημέρα αγαπητοί αναγνώστες. Χτες σας αποκάλυψε ο Αιχμηρός, με ποιον… τσακώθηκε ο Μερκής, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πάντως κι η ιστορία με Ενσούε, έχει σχέση με ξύλο, ξεκαθαρίζει προσεχώς αν ο παίχτης θα επιβιώσει στη Λευκωσία. 

Δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι ποδοσφαιριστές και… μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν επίδειξη πολεμικών τεχνών. Ο Αιχμηρός, έμαθε ότι χτες ήρθαν στα χέρια στην προπόνηση της Ανόρθωσης, οι Ντουγκλάο και Μικελντάτζε. 

Να σας πω την αλήθεια, δεν ρώτησα καν ποιος ήταν ο νικητής και ποιος ο ηττημένος. Και κατά πόσον έπεσα πολλές ψιλές, πριν μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι…

Δεν αποδίδω τα νεύρα που «βγήκαν» στην προπόνηση της Ανόρθωσης, στα τελευταία μη ευχάριστα γεγονότα που αφορούν την ομάδα. 

Μόνο ένα πράγμα θα πω, είναι «ήρωας» ο Ολλανδός Στρέπελ, που εργάζεται μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι αποκαλύψεις του Πράνιτς σε σημερινή του συνέντευξη, μιλούν από μόνες τους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top