ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έρευνες και σε άλλη επαρχία- Αρραβωνιαστικιά του το ένα θύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Έρευνες και σε άλλη επαρχία- Αρραβωνιαστικιά του το ένα θύμα

Έξι γυναίκες βρίσκονται σε κυβερνητικό καταφύγιο, όπως λέχθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τρίτη (19/2), κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης οκτώ ημερών, κατά του 48χρονου Κινέζου που διατηρεί υποστατικό που λειτουργεί ως ινστιτούτο μασάζ.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, τον Ιούλιο του 2018, δύο γυναίκες προχώρησαν σε παράπονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και δύο μέρες αργότερα έδωσαν κατάθεση, στην οποία υπήρξαν ενδείξεις θυματοποίησης τους.

Από την ημέρα της κατάθεσης, μέχρι και τη σύλληψη του 48χρονου υπόπτου τη Δευτέρα 18/2, λήφθηκαν 19 καταθέσεις, δύο από τις παραπονούμενες, αριθμός καταθέσεων από κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς και αριθμός καταθέσεων από πρώην εργοδοτούμενων του υπόπτου.

Αιτιολογώντας τον χρόνο που ζητούσε η Αστυνομία για ολοκλήρωση των ερευνών, έγινε αναφορά για μεγάλο αριθμό τεκμηρίων τα οποία είναι υπό διερεύνηση, μεταξύ των οποίων, ατζέντες στα κινέζικα, κάρτες μνήμης, διάφορες σημειώσεις, έγγραφα καθώς και υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού.

Πάντως, όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο θα ληφθούν ακόμη 33 καταθέσεις, εκ των οποίων ορισμένες θα γίνουν από ανακριτές άλλης επαρχίας από αλλοδαπά πρόσωπα, που εργάστηκαν στο παρελθόν για τον ύποπτο.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι μεταξύ των φερόμενων θυμάτων εκμετάλλευσης του υπόπτου, βρίσκεται και γυναίκα η οποία ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αρραβωνιαστικιά του.

Σημειώνεται ότι, κατά την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του 48χρονου που έφερε ένσταση ως προς τον χρόνο κράτησης, αρκετές ερωτήσεις προς τον ανακριτή της υπόθεσης, δεν επιτράπηκαν από το Δικαστήριο, αφού όπως εξηγήθηκε πιθανόν να φωτογράφιζαν μάρτυρες ή αφορούσαν μελλοντικές ενέργειες της Αστυνομίας, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην προστασία των 6 γυναικών που φιλοξενούνται σε κυβερνητικό καταφύγιο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top