Πιάστηκαν στα χέρια Κούγιας και Λαζόπουλος στο μαγαζί του Ρέμου - Πανικόβλητος ο κόσμος

Πιάστηκαν στα χέρια Κούγιας και Λαζόπουλος στο μαγαζί του Ρέμου - Πανικόβλητος ο κόσμος

Ενα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας.

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες του iEfimerida.gr!

Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα... πoυ...»!

Οπως γίνεται κατανοητό, επικράτησε πανικός στο μαγαζί και τελικά έπεσε πάνω τους η ασφάλεια για να τους χωρίσει!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.