ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος: Ο Πρόεδρος εξηγεί τους λόγους της… ξαφνικής αποχώρησης του

Κύπρος: Ο Πρόεδρος εξηγεί τους λόγους της… ξαφνικής αποχώρησης του

Επιστολή από τον κ. Γιώργο Βούβακο, μετά την οριστική απόφαση του για αποχώρηση από την Προεδρία του ΑΣΙΛ Λύσης.

Αναλυτικά:

«Διοικητικό Συμβούλιο ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ (05/03/2019)

Αγαπητοί φίλοι,

Αναλαμβάνοντας την ηγεσία του ΑΣΙΛ, φιλοδοξία μου ήταν να συμβάλω στη διάσωση, στον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της ομάδας και στη διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης μας κωμόπολης.

Πρώτιστη μας προτεραιότητα, ήταν η οικονομική επιβίωση του Συλλόγου που σε συνεργασία με τον οικονομικό αιμοδότη Γ. Πυρίσιη το καταφέραμε για ακόμα μια χρονιά. Αυτό επιδιώξαμε και το πετύχαμε θεσπίζοντας διαδικασίες χρηστής διοίκησης και διαφάνειας στον τρόπο λειτουργίας, διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών.

Στο επίπεδο της οικονομικής εξυγίανσης πετύχαμε αρκετά. Δυστυχώς, όμως, στο αγωνιστικό μέρος η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Δεν είναι του παρόντος να εκτεθούν οι λόγοι, που κατά τη γνώμη μου έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

Αναμφίβολα ένα μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτή την εξέλιξη, μου ανήκει και το αναλαμβάνω. Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις σε συνάρτηση με τα θέλω της ομάδας δεν έφεραν τα αποτελέσματα που όλοι θέλαμε.

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και σας καλώ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες διαδικασίες για ομαλή διαδοχή.

Ευελπιστώ ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν. Η διασφάλιση της ενότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα ξεχωριστά και όλους μαζί ως σώμα για τη συνεργασία μας και να σας διαβεβαιώσω, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας και πρόθυμος να βοηθήσω, όπως και όσο μπορώ.

Θέλω να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα λοιπά μέλη του συμβουλίου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς όλο το οικοδόμημα του σωματίου, προσωπικό, προπονητές, φροντιστές και όλους τους ανθρώπους που είναι πιστοί στρατιώτες στο κάλεσμα του.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η διάσωση του ΑΣΙΛ και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα καπρίτσια.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Γιώργος Βούβακος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top