ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέον υπηρεσίες στο CYPRUSAIRWAYS.COM

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επιπλέον υπηρεσίες στο CYPRUSAIRWAYS.COM

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο, Ξενοδοχεία και Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη συνεργασία της με αναγνωρισμένες εταιρείες στους τομείς της στάθμευσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, ενοικίασης αυτοκινήτων και κρατήσεων για ξενοδοχεία, με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών της στο σχεδιασμό μιας πιο αποτελεσματικής και πλήρους ταξιδιωτικής εμπειρίας.
Οι συνεργάτες μας που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους για την Κύπρο και το εξωτερικό είναι οι ParkCloud.com για στάθμευση σε αεροδρόμια, RentalCars.com για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Booking.com για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.


Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δηλώνει: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε αξιόπιστες και πολύτιμες υπηρεσίες του είδους απευθείας από την πλατφόρμα μας, επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή των συνεργατών που επιλέξαμε θα συμβάλει αποτελεσματικά σε αυτό".
Με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της Cyprus Airways, οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες για όσους σχεδιάζουν το ταξίδι τους μέσω της ιστοσελίδας μας cyprusairways.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top