ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζιντάν… ΔΑΓΚΩΤΟ από τους οπαδούς της Ρεάλ και «κίτρινη κάρτα» στον Πέρεθ!

Ζιντάν… ΔΑΓΚΩΤΟ από τους οπαδούς της Ρεάλ και «κίτρινη κάρτα» στον Πέρεθ!

Μεγάλη ψηφοφορία «έτρεξε» η Marca σχετικά με την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία επικροτεί το 76% των 400.000 ατόμων που πήραν μέρος.

Η επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν τη «Βασίλισσα» να διανύει μια κάκιστη σεζόν, μένοντας εκτός από όλες τις διοργανώσεις μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Ζιντάν… δαγκωτό

Η εφημερίδα Marca «έτρεξε» μια μεγάλη ψηφοφορία στην οποία πήραν μέρος 400.000 άτομα μέχρι στιγμής. Σε αυτήν τίθενται διάφορα ερωτήματα που σχετίζονται με την επιστροφή του Ζιντάν, την οποία επικροτεί το 76% των ψήφων!

Κίτρινη κάρτα στον Πέρεθ

Το ποσοστό αυτό δείχνει την ικανοποίηση των φίλων της Ρεάλ με την επιλογή του «Ζιζού» ώστε να ξαναπάρει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, βγάζοντας ωστόσο… κίτρινη κάρτα στον Φλορεντίνο Πέρεθ καθώς στο ερώτημα για το ποιος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις που «καίνε» από εδώ και στο εξής, το 79% ψήφισε τον Ζιντάν και το επιτελείο του και μόλις το 4% τη διοίκηση, ενώ το 17% τάχθηκε υπέρ μιας κοινής προσέγγισης.

Ποιοι παίκτες θα επωφεληθούν και ποιοι όχι;

Όσον αφορά τους παίκτες που θα επωφεληθούν από την επιστροφή του Ζιντάν, την πρώτη θέση στην ψηφοφορία κατέχει ο Ίσκο με ποσοστό 50%, ενώ ακολουθεί ο Κέιλορ Νάβας με 22%, ενώ όσον αφορά αυτούς που θα υποστούν πλήγμα, την πρώτη θέση παίρνει ο Γκάρεθ Μπέιλ με 47%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Θεμπάγιος με 31%.

Τι κινήσεις πρέπει να γίνουν;

Διχασμένο δείχνει το κοινό της Ρεάλ στο τι ακριβώς πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής. Το σίγουρο είναι ότι δεν πιστεύει τους νέους παίκτες καθώς μόλις το 8% ψήφισε στο ενδεχόμενο η Ρεάλ να κάνει λίγες μεταγραφές και να στηριχτεί πάνω τους. Το 48% θεωρεί πως πρέπει να γίνουν πολλές μεταγραφές και να υπάρξει μια εκκαθάριση στο ρόστερ, ενώ το 44% να γίνουν λίγες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά σπουδαίες μεταγραφές μεγάλων ονομάτων.

Ο Αζάρ να είναι η πρώτη μεταγραφή

Σχετικά με την πρώτη μεταγραφή που πρέπει να κάνει ο Ζιντάν, οι περισσότεροι με ποσοστό 53% θεωρούν πως ο παίκτης αυτός πρέπει να είναι ο Αζάρ, με τους Νεϊμάρ και Κέιν να ακολουθούν με 10%. Βέβαια προτεραιότητα στην ενίσχυση πρέπει να έχει η επιθετική γραμμή, καθώς το 74% των φίλων της Ρεάλ θεωρεί πως εκεί πρέπει πρώτα από όλα να ενισχυθεί το ρόστερ.

Προβληματισμός με Μαρσέλο, να πωληθεί ο Μπέιλ

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το κοινό της Ρεάλ είναι διχασμένο αναφορικά με την παραμονή του Μαρσέλο στο ρόστερ την επόμενη σεζόν καθώς οι ψήφοι είναι 50-50%, ενώ ξεκάθαρα οι Μαδριλένοι εναντιώνονται με τον Μπέιλ, καθώς το 92% επιθυμεί την αποχώρησή του το καλοκαίρι. Επίσης και ο Μπενζεμά δεν είναι πλέον και πολύ δημοφιλής καθώς το 39% των φίλων της Ρεάλ επιθυμεί την πώλησή του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top