ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή πρόκρισης για την Άρσεναλ, «άλωσε» το Μιλάνο η Άιντραχτ, στο ρελαντί η Βιγιαρεάλ

Ανατροπή πρόκρισης για την Άρσεναλ, «άλωσε» το Μιλάνο η Άιντραχτ, στο ρελαντί η Βιγιαρεάλ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Άρσεναλ επικρατώντας με 3-0 της Ρεν στο Λονδίνο. Σπουδαίο «διπλό» της Άιντραχτ στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ (0-1). Όλα τα αποτελέσματα των 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΕΛΥΣΕ ξανά την Ντιναμό Κιέβου η Τσέλσι, πρόκριση και για Νάπολι, Βαλένθια

Η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι είχε κάνει μόνη της σύνθετη την υπόθεση πρόκριση μετά την ήττα της από τη Ρεν στη Βρετάνη την περασμένη εβδομάδα με σκορ 3-1.

Παρ’ όλα, στον επαναληπτικό του Λονδίνου, ήταν εκείνη που φρόντισε να την ξεμπλέξει και επικρατώντας των Γάλλων με σκορ 3-0 να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» πήραν μόλις στο 5’ κεφάλι στο σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν και σε σκορ πρόκρισης χάρη σε γκολ του Μάιτλαντ Νάιλς. Το κερασάκι στην τούρτα της ανατροπής έβαλε και πάλι ο Ομπαμεγιάνγκ στο 72′.

Μεγάλη πρόκριση της Άιντραχτ μέσα στο Μιλάνο!

Σαφές μήνυμα πως φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα στο Γιουρόπα Λιγκ έστειλε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικρατώντας με 1-0 στο Μιλάνο της Ίντερ.

Οι Γερμανοί με σκόρερ τον Γιόβιτς πήραν προβάδισμα μόλις στο έκτο λεπτό και αυτό το γκολ έμελλε να τους χαρίσει και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και να στείλει τους 13.000 φίλους τους στις εξέδρες του Σαν Σίρο στον έβδομο ουρανό.

Άξιο αναφοράς πως αυτό ήταν το 14ο σερί παιχνίδι που η ομάδα της Φρανκφούρτης παραμένει αήττητη στη διοργάνωση με το σχετικό ρεκόρ να είναι τα 15 της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρόκριση στο ρελαντί για τη Βιγιαρεάλ

Ενδεχομένως το πιο εύκολο έργο στη βραδιά να το είχε η Βιγιαρεάλ. Το κίτρινο υποβρύχιο μετά τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, επικράτησε των Ρώσων και στον επαναληπτικό της Ισπανίας με σκορ 2-1 και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα γκολ για την ομάα του Χαβιέ Καλέχα πέτυχαν ο Μορένο στο 29’ και ο Μπάκα στο 47’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 91’ με τον Ιβάνοβιτς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top