ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η FIFA ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ ΣΥΛΛΟΓΩΝ με 24 ομάδες!

Η FIFA ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ ΣΥΛΛΟΓΩΝ με 24 ομάδες!

Παρά την ανακοίνωση των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων ότι θα μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση η FIFA ανακοίνωσε ότι από το 2021 θα ξεκινήσει το νέο Μουντιάλ Συλλόγων.

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων ενημέρωσε την FIFA ότι τα μέλη της (232 ομάδες) θα μποϊκοτάρουν το νέο Μουντιάλ Συλλόγων, που οραματιζόταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA, όμως, τους αγνόησε και στο Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πάρθηκε η απόφαση η διοργάνωση να ξεκινήσει από το 2021 και να αντικαταστήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Το πως και που θα γίνεται η διοργάνωση δεν ανακοινώθηκε, όπως και άλλες λεπτομέρειες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι σε αυτό το τουρνουά θα λαμβάνουν μέρος 24 ομάδες.

«Ελπίζω ότι η συζήτηση με την UEFA θα αποφέρει αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες», τόνισε ο Ινφαντίνο. «Η FIFA αποφάσισε. Θα είναι ορόσημο στην ιστορία της FIFA», ολοκλήρωσε ο Ιταλός παράγοντας και φαίνεται ότι θα έχουμε «πόλεμο» στο επόμενο διάστημα, με τα μέλη της UEFA να καταψηφίζουν την απόφαση στο Συμβούλιο…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top