ΠΑΡΑ-THEMA

46χρονος επιχειρηματίας από τη Λεμεσό ο οδηγός που προσπαθούσε να ξεφύγει από Αστυνομία –Καταδίωξη για 25 λεπτά

46χρονος επιχειρηματίας από τη Λεμεσό ο οδηγός που προσπαθούσε να ξεφύγει από Αστυνομία –Καταδίωξη για 25 λεπτά

Πρωτοφανές περιστατικό στους δρόμους της Λάρνακας και του αυτοκινητοδρόμου με αρνητικό πρωταγωνιστή 46χρονο επιχειρηματία.

Το εν λόγω πρόσωπο υπέπεσε σε απανωτά αδικήματα στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Τροχαίας Λάρνακας, καθώς οδηγούσε χωρίς να δικαιούται το όχημά του. Κι αυτό γιατί προσφάτως του είχε επιβληθεί τιμωρία στέρησης άδειας.

Η καταδίωξη που διήρκησε για περίπου 30 χλμ κατέληξε σε σύλληψή του στο ύψος της Χοιροκοιτίας, αφού πρώτα ξεσήκωσε τις αρχές. Τελικά, αφού πρώτα έδωσε κατάθεση εκδόθηκε εγγυητήριο έγγραφο σε βάρος του κάτι που σημαίνει ότι τη Δευτέρα (18/03) θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Όλα άρχισαν γύρω στις 14:30 στα φώτα της Πυροσβεστικής Λάρνακας. Μέλη της Τροχαίας, μέσω της νέας τεχνολογίας (AMPR), αντιλήφθηκαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια. Όταν έκαναν στον 46χρονο οδηγό σήμα να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. Μέλος της τροχαίας Λάρνακας άρχισε να τον καταδιώκει με μοτοσικλέτα…

Ο παρανομών, πέρασε με ταχύτητα από σημείο όπου ασκούσαν έλεγχο με ραντάρ μέλη της αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα στο ύψος των φώτων τροχαίας στις Καμάρες. Παρά το σήμα που του έγινε, δεν σταμάτησε ούτε κι εκεί, ενώ όπως διαπιστώθηκε κινείτο με ταχύτητα 130 χλμ αντί 65. Επιπλέον σε δυο περιπτώσεις –σε φώτα τροχαίας- πέρασε με κόκκινο.

Όταν βγήκε στον αυτοκινητόδρομο ο 46χρονος -και ενώ φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μοτοσικλετιστή της Τροχαίας Λάρνακας που τον καταδίωκε αλλά και υπόλοιπων μελών της δύναμης- συνέχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Συγκεκριμένα στο ύψος του Καλού Χωριού κινείτο με ταχύτητα 186 χλμ, αντί 100.

Τελικά ο μοτοσικλετιστής της Τροχαίας Λάρνακας, με τη βοήθεια επαγγελματία οδηγού, φέρεται να πέτυχε την ανακοπή του οχήματος του 46χρονου, ο οποίος μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου για τα περαιτέρω.

Εκεί αφού πρώτα κατέθεσε για τα αδικήματά του, κατέβαλε 900 ευρώ για εντάλματα προστίμου που εκκρεμούσαν σε βάρος του, ενώ εκδόθηκε εγγυητήριο έγγραφο για 1.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία του στο δικαστήριο τη Δευτέρα (18/03). Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε τιμωρηθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν με στέρηση άδειας οδήγησης, λόγω τροχαίων αδικημάτων.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top