ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενημέρωση για τους έντεκα… συν δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Ενημέρωση για τους έντεκα… συν δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Ενημέρωση από την επίσημη ΑΕΛ:

«Συνεχίζεται η τροφοδοσία Εθνικών Ομάδων από την ομάδα μας. Σε αυτές τις κλήσεις έντεκα συνολικά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας μας συν δυο ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται δανεικοί σε ομάδες εξωτερικού συμπεριλαμβάνονται σε Εθνικές ομάδες και σίγουρα αυτό είναι κάτι που μας τιμά ιδιαίτερα.

Κάνοντας αρχή με την Εθνική Νέων (Κ19) της Κύπρου, στην αποστολή της Πορτογαλίας από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Σάββα Δαμιανού συμπεριλήφθηκαν από την ομάδα μας οι Γιάννης Γερολέμου και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης.

Μετά την πρόκριση της από τον προκριματικό γύρο τον περασμένο Νοέμβριο στον Elite round, η αποστολή της Εθνικής μας από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην Πορτογαλία για τις πιο δύσκολες εξετάσεις και αργότερα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη της προπόνηση.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον έκτο όμιλο μαζί με την Πορτογαλία που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες, τη Σκοτία και την Τουρκία.

Πρώτος αντίπαλος μας η Πορτογαλία σήμερα 20 Μαρτίου, θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Σκοτία στις 23 Μαρτίου και φινάλε στις 26 Μαρτίου με αντίπαλο την Τουρκία.

Με την Εθνική Ελπίδων (Κ21) των Σκοπίων βρίσκεται και φέτος ο ποδοσφαιριστής μας Νταβόρ Ζτραβσκόβσκι όπου η ομάδα τους θα πραγματοποιήσει φιλικούς αγώνες. Στις 22/03 με Ουκρανία εκτός έδρας, στις 24/03 με την Λετονία εντός και τέλος στις 26/03 με την Εσθονία εκτός έδρας.

Στην κλήση της Εθνική Ανδρών βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές μας. Ο Ανδρέας Αβραάμ, ο Χρίστος Γουίλερ, ο Ανδρέας Μακρής, ο Νέστορας Μυτίδης και ο Ντόσα Τζούνιορ. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 21 Μαρτίου το Σαν Μαρίνο στις 19:00 στο ΓΣΠ και στις 24 Μαρτίου, επίσης στο ΓΣΠ το Βέλγιο, στις 21:45.

Ξανά στις κλήσεις της Αϊτή ο Κέβιν Λαφράνς. Ο αγώνας της Αϊτή απέναντι στην Κούβα θα πραγματοποιηθεί στις 24/03.

Στην κλήση της Εθνικής Κουρασάο συμπεριλήφθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Τζαρσίνιο Αντόνια όπου θα αγωνιστούν απέναντι στην Αντίκουα στις 23/03.

Τέλος ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Τζοσιμάρ Βοζίνια έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου όπου θα αγωνιστούν απέναντι στην Εθνική Λεσόθο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/03.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήση της Εθνικής Ελπίδων (Κ21) είναι και ο Στυλιανός Παντελή όπου αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκελκάβα Λετονίας όπως και ο Κίρε Μαρκόσκι όπου και αυτός πήρε κλήση για την Εθνική Σκοπίων και αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπάρτακ Τιρνάβα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top