ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΑΛΟΣ με την ομοφοβική επίθεση του Εβρά στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Είσαστε αδερφές» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΑΛΟΣ με την ομοφοβική επίθεση του Εβρά στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Είσαστε αδερφές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει τον Πατρίς Εβρά να χρησιμοποιεί ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς για την Παρί Σεν Ζερμέν και τους οπαδούς της.

Στο βίντεο ο Γάλλος άσος φαίνεται να κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να απαντά στα σχόλια που του έκανε κάποιος για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Παρί είσαστε αδερφές σας λέω. Βάλαμε τα δεύτερα και σας καταφέραμε. Έπαιξαν παιδιά που κάποτε καθάριζαν τις μπότες μου. Δεν έχουν καν σπέρμα. Παρί είσαστε αδερφές», ακούγεται να λέει ο Εβρά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει τις ομοφοβικές προσβολές του Πατρίς Εβρά κατά της ομάδας σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Τα όσα λέει έχουν προκαλέσει σοκ στο σύλλογο μας. Ο αγώνας ενάντια στην ομοφοβία και κάθε είδους διάκρισης βρίσκονται στην καρδιά των πράξεων και των αξιών της Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο γαλλικός σύλλογος.

Σύμφωνα με τον «Guardian» η Παρί εξετάζει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά του Εβρά, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της στις αρχές της καριέρας του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top