Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Μετά το «instastory» του αδελφού της, που παρουσίαζε μπλε μπαλόνια που ανέγραφαν πάνω τους «it’s a boy», πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως η χαρμόσυνη μέρα για την Χριστιάνα και τον Γιώργο έχει επιτέλους έρθει!
Instastory που έγινε το βράδυ της Τρίτης 19/03 σε κλινική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους; - Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την κλινική
Η αγαπημένη όμως παρουσιάστρια, με ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται να ετοιμάζεται για την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/03.
Η παρουσιάστρια, αναφέρει στην ανάρτησή της, πως έλαβε πάρα πολλά μηνύματα όπου της εύχονταν για τον ερχομό του γιου της, όμως επιβεβαιώνει πως ακόμη είναι έγκυος!
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά από πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ, μια φωτο από το καμαρίνι και όχι από το μαιευτήριο:)ακόμη έγκυος!!»
Δείτε τη φωτογραφία:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις