LIFESTYLE

Το στιγμιότυπο της Αριστοτέλους από το καμαρίνι – «Ακόμη έγκυος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στιγμιότυπο της Αριστοτέλους από το καμαρίνι – «Ακόμη έγκυος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν γέννησε ακόμη η Χριστιάνα Αριστοτέλους, με την ίδια να προετοιμάζεται για την εκπομπή της.

Μετά το «instastory» του αδελφού της, που παρουσίαζε μπλε μπαλόνια που ανέγραφαν πάνω τους «it’s a boy», πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως η χαρμόσυνη μέρα για την Χριστιάνα και τον Γιώργο έχει επιτέλους έρθει!

Instastory που έγινε το βράδυ της Τρίτης 19/03 σε κλινική.

Η αγαπημένη όμως παρουσιάστρια, με ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται να ετοιμάζεται για την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/03.

Η παρουσιάστρια, αναφέρει στην ανάρτησή της, πως έλαβε πάρα πολλά μηνύματα όπου της εύχονταν για τον ερχομό του γιου της, όμως επιβεβαιώνει πως ακόμη είναι έγκυος!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά από πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ, μια φωτο από το καμαρίνι και όχι από το μαιευτήριο:)ακόμη έγκυος!!»

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top