Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας με την αλλαγή στο ένα παιχνίδι

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας με την αλλαγή στο ένα παιχνίδι

Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Cyta με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Για τον πρώτο όμιλο το Σάββατο 30 Μαρτίου:

17:00 ΑΕΚ – Απόλλωνας
18:30 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ
19:00 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Για το δεύτερο όμιλο το Σάββατο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΕΝ Παραλιμνίου – Πάφος (16:00), την Κυριακή Ερμής Αραδίππου – Δόξα Κατωκοπιάς (18:00) και τη Δευτέρα 1η Απριλίου Ανόρθωση – Αλκή Ορόκλινης (19:00).

Ο αγώνας ΕΝ Παραλιμνίου – Πάφος αρχικά ήταν ορισμένος για Κυριακή όμως μετά από κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων μεταφέρθηκε για το Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE