ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάσεις πρόκρισης από Παφιακό, δεν ήθελε μπελάδες η Ανόρθωση, άνετα τον Απόλλωνα η ΑΕΚ

Βάσεις πρόκρισης από Παφιακό, δεν ήθελε μπελάδες η Ανόρθωση, άνετα τον Απόλλωνα η ΑΕΚ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν για την πρόκριση στο φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Korantina Homes Παφιακός και Ολυμπιάδα.

Στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού που έγινε την Τρίτη στην Πάφο, η Παφιακή ομάδα κέρδισε με 3-1 και έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Στους άλλους δυο αγώνες η Ανόρθωση κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ με 0-3 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο «Κίτιον» τον Απόλλωνα.

Στο φάϊναλ – φορ περιμένει η Robo Markets ΑΕΛ, που μετά την αποχώρηση της Αναγέννησης Δερύνειας, πέρασε χωρίς αγώνες στη γιορτή του Κυπέλλου.

Δεν ήθελε μπελάδες

Δεν είχε όρεξη για μπελάδες ενόψει φάϊναλ – φορ η Ανόρθωση. Στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου με στην Τεχνική Σχολή της κοινότητας και έκανε εύκολο το έργο στον επαναληπτικό της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως.

Η Ανόρθωση προκρίνεται με την εξασφάλιση δυο σετ, ενώ το ΘΟΙ θέλει νίκη για να οδηγήσει τον προημιτελικό στο «χρυσό» σετ. Οι πρωταθλήτριες κέρδισαν τα σετ ενώπιον 40 θεατών με 18-25, 12-25 και 18-25.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χατζηκωνσταντίνου, Φορτές,Λαγκρός, Κάριου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χαραλάμπους, Νικόλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Κιγιάκοβα, Ριαλά, Χαραλάμπους, Καετάνο, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Παρακαταθήκη πρόκρισης

Παρακαταθήκη πρόκρισης για να επαναλάβει την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου πέτυχε η Τεχνοοικία ΑΕΚ που κέρδισε στο «Κίτιον» τον Απόλλωνα με 3-0 σετ.

Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν τον αγώνα σε 1 ώρα και 15 λεπτά και χρειάζονται άλλα δυο σετ στον επαναληπτικό της «Απόλλων Αρένα» την επόμενη Τρίτη 02 Απριλίου για να σφραγίσουν την πρόκριση στο φάϊναλ – φορ. Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 25-11, 25-10, 25-13.

Ο Απόλλων για να βρεθεί στη γιορτή του Κυπέλλου χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο τάϊ – μπρέικ.

Τεχνοοικία AEK (ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Δημητρίου, Νατ. Στυιανού, Λοβ – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Καρακώστα, Ειρ. Ιωάννου, Βουρκά.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μ. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ): Λεωνίδου, Ι. Σιμανόφσκι, Μιχαήλ, Μανίταρου, Ιωαννίδου,Δ. Σιμανόφσκι – Λίμπερο: Κυριάκου – Αλλαγές: Χριστοφόρου, Βάλκοβα, Μαρκουλλίδου, Νικολάου.

Βάσεις πρόκρισης από Korantina Homes Παφιακό

Βάσεις πρόκρισης για πρόκριση του φάϊναλ – φορ του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Γυναικών Α΄ Κατηγορίας έβαλε.

Στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης που έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Σάλα «Αφροδίτη» ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε με 3 -1 σετ και πήρε το προβάδισμα.

Η πρόκριση θα κριθεί όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτό το ζευγάρι στον επαναληπτικό της Λευκωσίας την ερχόμενη Τρίτη 02 Απριλίου 2019.

Η ομάδα της Πάφου χρειάζεται δυο σετ για να βρεθεί στο φάϊναλ – φορ. Αντίθετα, η Ολυμπιάδα χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να κυνηγήσει την τετράδα στο «χρυσό» σετ.

Ο αγώνας ήταν απόλυτα ισορροπημένος με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις. Στο πρώτο σετ ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε με 25-22 και προκρίθηκε με 1-0.

Η Ολυμπιάδα απάντησε στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με τη σειρά της 22-25 και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ η παφιακή ομάδα πήρε τα ηνία στο σκορ κερδίζοντας με 25-21.

Ο Korantina Ηοmes Παφιακός κέρδισε και το τέταρτο σετ 25-22 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Μίλκα, Τολεντίνο, Γιωργάλλα, Τίλεϊ, Βέρμπλ, Χριστοδούλου – Λίμπερο: Κουππή. – Αλλαγές: Τάκη, Δημητρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Οικονομίδου, Μποζιάνου, Χέρβεϊ, Πέτρου, Γκούντγουορθ, Νικολογιάννη – Λίμπερο 1: Κούτα, Λίμπερο 2: Μαραγκού. – Αλλαγές: Ψιλογένη, Χαραλάμπους.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top