ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασιάδης: «Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί – Αδικούν τους εαυτούς τους»

Αναστασιάδης: «Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί – Αδικούν τους εαυτούς τους»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στην αλλαγή της εικόνας της Εθνικής μετά το 20’, τόνισε πως πίστευε ακόμα και στη νίκη παρά το 2-0 υπέρ της Βοσνίας και δήλωσε ευχαριστημένος.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά το 2-2 της Εθνικής με την Βοσνία, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού στην κάμερα της COSMOTE TV.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος από αυτό που έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε.

Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να τα αλλάξουμε όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί.

Από το 20’ και μετά άρχισε να παίρνει μπροστά η ομάδα και τους είπα και στο ημίχρονο όχι μόνο ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αν κι εγώ πιστεύω ότι τα εκτός έδρας είναι πιο εύκολα από τα εντός. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, του είπα ότι αδικούν τους εαυτούς τους.

Μετά τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα όλοι θα πανηγυρίζουν, αλλά εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top