ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗ LIDLΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙOΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ»

ΣΤΗ LIDLΚΥΠΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙOΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ»

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ MAXIFOODS.

Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl, το νέο και πρωτοποριακό προϊόν,SushiBox Select&Go, το οποίο παράγει αποκλειστικά η MaxiFoods για τη Lidl Κύπρου.
Επιπλέον σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων διατίθενται από το 2014 τα προϊόντα της αποκλειστικής ετικέτας Fresh Fish Today στην οποία συμπεριλαμβάνονται 11 κωδικοί από ολόκληρα ή φιλεταρισμένα kυπριακά και εισαγόμενα φρέσκα ψάρια, όπως Τσιπούρα, Λαβράκι, Σολομό, Πέστροφα, Πέρκα και Γόπα.
Η συνεργασία με την εταιρία MaxiFoods χρονολογείται από το 2014 με σταθερά ανοδική πορεία. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, μια προϋπόθεσηαπαιτούμενη για τη συνεργασία όλων των προμηθευτών με τη Lidl Κύπρου.

Η Maxifoods ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2001 από τον ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή κύριο Μιχάλη Καραγιάννη,με στόχο να εισαγάγει στην κυπριακή αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Maxi foods Cyprus είναι μια επιχείρηση χονδρικής πώλησης φρέσκων και κατεψυγμένων ειδών διατροφής, που ξεχωρίζει για την υπερσύγχρονη γραμμή συσκευασίας της.


Την Πέμπτη 21 Μαρτίου ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με τα στελέχη της Lidl επισκέφτηκε και ξεναγήθηκεστις εγκαταστάσεις της Maxifoods από τον κύριο Πάμπο Ξενοφώντος, Operations Manager. Σε μια μοναδική εμπειρία, στο εργαστήριο και παρασκευαστήριο των αποκλειστικών προϊόντων Sushi Box Select & Go η κυρία Δέσπω Κωνσταντίνου,Quality Manager, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τη συνέπεια και τη σχολαστικότητα της εταιρίας όσον αφορά στους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που κατέχει από τα πιο αυστηράΕυρωπαϊκά πρότυπα όπως είναι τα ISOFSSC22000 και BRC FOOD certificated. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την καθημερινότητα του YankoSlavov,SushiChef, και της ομάδας του, που παρασκευάζει αποκλειστικά για τη Lidl Κύπρου υψηλής ποιότητας Sushi σε έναν χώρο πρότυπο, εγκεκριμένο και ελεγχόμενο από τις υγειονομικές υπηρεσίες.


Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο:

www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
Snapchat: lidlcyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top