«Τα πήρε στο κρανίο» ο κόουτς και… έκοψε το Wi-Fi στους παίκτες του!

«Τα πήρε στο κρανίο» ο κόουτς και… έκοψε το Wi-Fi στους παίκτες του!

Χωρίς δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi θα διανυκτερεύει η ομάδα της Σαουθάμπτον πριν από επίσημες αναμετρήσεις.

Η απόφαση πάρθηκε από τον προπονητή των «Αγίων», Ραλφ Χάζενχουτλ, ο οποίος είχε προβεί σε αντίστοιχη απαγόρευση και κατά την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Λειψίας.

«Είναι κάτι που προκαλεί εθισμό, οπότε πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Το έκανα και στην προηγούμενη ομάδα μου. Υπήρχαν περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που κοιμόντουσαν στις 3 τα ξημερώματα διότι έπαιζαν video games λίγες ώρες πριν από επίσημα ματς. Εγώ το αντιμετωπίζω όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά…», ανέφερε ο Αυστριακός κόουτς.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη ο 19χρονος που παρασύρθηκε από όχημα φίλου του - Υπό κράτηση ο οδηγός

Δίνει μάχη ο 19χρονος που παρασύρθηκε από όχημα φίλου του - Υπό κράτηση ο οδηγός

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 19χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης τραυματισμού 19χρονου, που συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE